Παρασκευή 28 Μαρτίου 2008

Πλανόδιοι Ιουδαίοι Μεσολαβητές

Πλανόδιος ήταν ο Σιωνιστής Απόστολος τών Εθνών, πλανόδιος είναι και ο απεσταλμένος τών ΗΠΑ, μεσολαβητής για την ονομασία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Ο πρώτος ομιλούσε αρκετά καλά την Ελληνική γλώσσα, ο τελευταίος τής Σιών, τού ΟΗΕ και ΗΠΑ, ομιλεί φτωχά αγγλικά και εκφράζεται με περιορισμένο λεξιλόγιο και σχεδόν δυσλεκτικά. Μάλλον άλλα έχει στον νου του και άλλα θέλει και πρέπει να πει.

Μισαλέξανδρος και μισέλλην κινδυνεύει να αποδειχθεί αυτός που προσπαθεί να μπερδέψει Έθνη Λαών και Σμήνη πουλιών με υποχθόνια ερπετά και άλλα παιδιά τού Σκότους.

Ακόμα δεν πίστεψαν στην έννοια τής πατρίδας, όλοι οι Ιουδαίοι. Σε πρώτη ευκαιρία είναι έτοιμοι να την εγκαταλείψουν και να διασκορπισθούν πάλι στα Βαλκάνια, στην Ευρασία και στη Θεσσαλονίκη.

Έποικοι, Άποικοι και Μέτοικοι θέλουν για πάντα να είναι;

Ούτε με τους Σάτυρους, ούτε με τους Σαῦλους:

Σαῦλος [swagger]
θηλυπρεπής, ακόλαστος, αυτός που βαδίζει προκλητικά
σαυλόομαι: κινούμαι με θηλυπρέπεια, χορεύω ναζιάρικα, ακκίζομαι, κάνω νάζια
σαυλοπρωκτιάω: κουνώ τα οπίσθια εδώ και εκεί ενώ βαδίζω, κουνιέμαι λικνίζομαι, ακκίζομαι

ακκίζομαι [bogey]
[ἀκκώ]
προσποιούμαι αδιαφορία ή σεμνότητα, υποκρίνομαι

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Μαύρη Καθηγήτρια τών Εξωτερικών, πώς κατάλαβε ότι η χώρα τού Αλεξάνδρου δεν αναγνωρίζεται ως Μακεδονία από την Ελλάδα;

Κλεάνθης Αλ. Μακαρώνης είπε...

Ὀταν επιστρέψει στο Στάνφορντ, μάλλον θα αρχίσει να αναλύει ξανά τις απόψεις της περί Αμερικανικού Έθνους, ρατσισμού, Αγώνες Πεκίνου, Μακεδονία και πώς ο Δαλάι Λάμα έχει αντίστοιχες απόψεις με τους Ελληνόφωνους Κυπρίους περί αλλοιώσεως δημογραφικών αναλογιών από μεταφορά μετοίκων.